Begeleiding bij het day-traden AEX, DAX & Nasdaq voor slechts €30,- p/m

Signalendienst

Nu 3 maanden lidmaatschap voor slechts €75,- voor nieuwe leden.

Wil jij ook begeleiding bij het day-traden en elke handelsdag analyses, long & shortsignalen ontvangen op de AEX, DAX en de Nasdaq? Neem dan voor slechts €30,- een abonnement op de Beurspraatje.nl signalendienst.

Hoe ga ik te werk...

Ik schrijf elke dag op de site een uitgebreide voorbeurs update en behandel daarin de diverse time-frames (grafieken) van de AEX, DAX en Nasdaq met daarin, de ranges en long en shortsignalen. Vervolgens blijf ik de indices de gehele dag monitoren en signalen doorgeven via onze day trade whatsapp groep, De hoeveelheid signalen is afhankelijk van de bewegingen.

Doordat ik werk met uitbraken van ranges zit je bijna nooit fout, ik vertel namelijk van te voren waar het target ligt van zowel de long als de short uitbraak.  Zodat je daar posities op kunt innemen.

 

Bijvoorbeeld: Er komt een longsignaal als de AEX boven 550 naar komt. Target is 555/560. Vervolgens kun je zelf na de doorbraak van 550 een positie innemen, of net boven 550 een order  en eventuele take profit inleggen. 

Naast het day-traden hebben we ook een swing-trade groep waarin ik zo nu en dan de langere trades plaats van de indices. Dit is afhankelijk van trends, maar meestal is dit wel een aantal keren per maand.

Dit alles doe ik aan de hand van technische analyse en maak daarbij gebruik van de future/CFD koersen van IG waarbij ik altijd uitleg wat ik doe en waarom. Zo leer je zelf gaande weg zelf  de ranges en de patronen herkennen, er is natuurlijk niets mooiers dan zelfstandig te kunnen traden op de indices.

Ik ben ervan overtuigd dat als je al handelt op de indices, maar je mist net dat laatste beetje kennis over waar je in en uit moet stappen, of je wilt meer leren over je hoe je de grafieken leest, dat deze dienst dan echt iets voor jou is.

De sigarendienst kost slechts €30,- per maand en is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast en is zeker de moeite waard om eens te proberen.

Ben je geïnteresseerd geraakt, vul dan onderstaand formulier in...