Nasdaq beurspraatje van het weekend

Gepubliceerd op 5 april 2020 om 15:12

Nasdaq beurspraatje van het weekend

De Nasdaq future is afgelopen vrijdag gesloten op een stand van 7538 en dat is vrijwel gelijk aan de slotstand van vorige week vrijdag. De Nasdaq bleef afgelopen week dicht bij huis en op en neer stuiteren in de range 7400/7900...

We beginnen met de kwartaalgrafiek, de Nasdaq begon het jaar met flink hogere koersen waarbij de index wist op te lopen tot bijna de "magische" 10.000 puntengrens. De koers stond ver boven de bovenste lijn van de boilinger bands terwijl de RSI al een lagere top iet zien, het was wachten op een draai en die kwam er doormiddel van de coronacrisis. De Nasdaq heeft vervolgens een low gezet op 6640 en is vervolgens weer een stuk opgeveerd tot boven het 23,6% fibo van de beweging 9750/1000 wat tevens de totale lengte van de bullmarket is. 

Hiermee is de correctie tot nu toe zeer beperkt gebleven, de koers beweegt nog netjes boven alle ema's waarmee er op basis van de kwartaalgrafiek nog steeds sprake is van een 'bullmarket'. 

Het kantelpunt voor een eventuele verdere correctie ligt rond 7300, zolang de Nasdaq daar boven beweegt is er sprake van een sterke uptrend, daaronder kan de correctie verder gaan naar het 38,2% fibo rond 6400 en richting de middenlijn van de boilinger bands die we vinden rond 6000.

Boven 7300 (de ema10) hou ik rekening met een verder herstel de komende weken/maanden.

Deze analyse is een gedeelte van de weekend update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik de swingtrades die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »