Nasdaq beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 7 mei 2020 om 15:05

Nasdaq daggrafiek:

Goedemiddag, de Nasdaq staat op dit moment op een stand van 9100 en dat is zo'n 150 punten hoger als de slotstand van gisteren. De Nasdaq voert de druk op de op de top van vorige week rond 9150 weer op en wil overduidelijk verder omhoog...

De dag candle van gisteren is een doji, maar in deze vorm word het ook wel een stabilisatie candle genoemd. Deze vind je vaak in een opgaande trend tussen twee stijgingsdagen door daarbij worden zowel de weerstand als de steun getest waarna de koers vrijwel onveranderd sluit.

De huidige candle is wederom een groene die steun vind op de uitgenomen weerstand van 8950. De kopende partijen hebben duidelijk de regie en willen de index door de weerstand van 9150 breken.

Mocht dit lukken, kan de Nasdaq verder omhoog richting 9230/9270 waar we de eerst volgende weerstand vinden. Het uiteindelijke target waar ik me op ga richten mocht de de top van 9150 worden uitgenomen is het 123,6% fibo van de beweging 9155/6645 die precies samen valt met de top uit Februari rond 9755.

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsapp groep. Ook plaats ik de swingtrades die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »