Nasdaq beurspraatje van het weekend

Gepubliceerd op 10 mei 2020 om 14:20

Nasdaq weekgrafiek:

De Nasdaq future is afgelopen vrijdag gesloten op een stand van 9230 en dat is zo'n 500 punten hoger als de slotstand va vorige week vrijdag. De Nasdaq is en blijft het beste jongetje van de klas, de tech aandelen blijven het buitengewoon goed doen...

Vorige week zag het er nog naar uit dat de Nasdaq een top zou plaatsen bij het 76,4% fibo van de beweging 9755/6645 rond 9000/9020, maar niks is minder waar. Vanaf de opening van de futures afgelopen zondag is de index in een rechte lijn naar boven gelopen waardoor de week candle een 'bullisch engufing' is geworden. Hiermee is de 'inverted hammer' die er vorige week geplaatst is niet bevestigd is als top.

Met de stijging van afgelopen week lijkt het erop dat de Nasdaq een V-vormig herstel tegemoet gaat en mocht de top van Februari de komende weken worden uitgenomen, dan krijgt de Nasdaq een groot longsignaal met een koersdoel van ongeveer 11700 en dat valt dan weergaven met het 161,8% fibo van de bovengenoemde beweging. Het klinkt ongelofelijk, maar dat is hoe de grafiek er op dit moment bij ligt.

Steun vinden we de komende week rond het uitgenomen 76,4% filo rond 9050/9000. Zolang de Nasdaq daar op weekbasis boven weet te blijven is er een longsignaal en richt ik me op de targets, 9350/9400, 9500, 9760 en daar boven naar 10.000 voor de komende weken. Pas als de index op weekbasis onder de 8550 duikt komt er een trendbreuk en een vervolg van de correctie.

Deze analyse is een gedeelte van de weekend update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik de swingtrades die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »