Nasdaq beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 11 juni 2020 om 15:16

Nasdaq daggrafiek:

De Nasdaq future staat op dit moment op een stand van 9900 en dat is zo'n 150 punten lager als de slotstand van gisteren. De Nasdaq heeft gisterenavond een top geplaatst bij het 138,2% fibo niveau van de beweging 8355/9610 en is vervolgens afgezakt tot onder de 10000 punten...

Het is verbazingwekkend, de Nasdaq kan ook dalen ;). Zoals ik in de update van gisteren al aangaf was de kans groot dat er rond 10100 een top tot stand zou komen. De FED heeft geen extra maatregelen genomen, alleen het feit dat ze blijven stimuleren zolang als. nodig, maar dat wisten we allang. Het is. dus typisch een gevalletje 'bezit van de zaak, einde van het vermaak'. Of we ook een diepe correctie gaan krijgen, of slechts een dip naar het 23,6% fibo dat zal de komende periode duidelijk worden, maar de stijgingen van afgelopen weken werden marktbroed gedragen en daarmee denk ik dat de daling beperkt zal blijven tussen zo'n 3/5%.

Op de daggrafiek heb ik een fibo geplaatst over de gehele lengte van de stijgende wig 8355/10157. Het eerste fibo niveau ligt dan exact bij de oude uitgenomen top van Februari rond 9750. Ik denk dat dat niveau voor nu een goed middellange termijn target is en dit blijft geldig zolang de index op dag basis onder 10085 beweegt.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »