Nasdaq beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 12 juni 2020 om 16:03

Nasdaq daggrafiek:

De Nasdaq future staat op dit moment op een stand van 9755 en dat is zo'n 100 punten hoger als de slotstand van gisteren,. De Nasdaq probeert een bodem te plaatsen op de oude top uit Februari en daarmee de schade beperkt te houden...

Er is gisteren overduidelijk een top geplaatst op de daggrafiek, de Nasdaq verloor zo'n 5% in slechts een enkele handelsdag. Dit staat gelijk aan een 'normale' correctie binnen de uptrend en dus is het de vraag of de index vanaf dit punt weer weet op te lopen vandaag.

Het begin is in elk geval goed, de future staat al zo'n 100 punten hoger als de slotstand van gisteren. Belangrijk is de 9750, deze oude top zal nu steun moeten bieden, ook vinden we hier het 23,6% fibo van de beweging 10155/8350 sluit de nasdaq er vandaag boven dan verwacht ik dat de daling van gisteren slechts een correctie is geweest in de zeer sterke uptrend. Steun ligt er bij de bodem van gisteren zo rond 9650, zakt de index daar doorheen zakken we naar het 38,2% fibo rond 9500/9450 weerstand vinden we rond 9800, daar boven rond 9900.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »