Nasdaq beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 16 juni 2020 om 17:18

Nasdaq daggrafiek:

De Nasdaq future staat op dit moment op een stand van 9900 en dat is ruim 200 punten hoger als de slotstand van gisteren. De Nasdaq future is weer bijna terug boven de 10000 puntengrens en daarmee lijkt de correctie voorbij...

De dag candle van gisteren is een grote groene hammer die is geplaatst op de weerstandslijn van de maandgrafiek. Daarmee blijft de uitbraak tot nu toe staan en geven de kopende partijen een signaal af dat de index verder omhoog moet. Uiteraard moet de hammer van gisteren nog wel bevestigd worden met een groene candle, maar als ik de grafiek bekijk denk ik dat dat geen probleem moet zijn.

Mocht de Nasdaq vandaag boven de 10045 sluiten, dan word er tevens een V-vormige bodem afgerond op de daggrafiek met een koersdoel van 10500/10550. Ook is er met de laatste daling een nieuwe stijgende bodemlijn ontstaan. Zolang de Nasdaq daar op dag basis boven beweegt is er een lange termijn uptrend en richt ik me op 10500. Bij een daling en slot onder 9700, veranderd het beeld en kan er wellicht nog een tik omlaag komen richting 9500 de komende dagen.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »