Nasdaq beurspraatje van het weekend

Gepubliceerd op 21 juni 2020 om 15:06

Nasdaq weekgrafiek:

De Nasdaq future is afgelopen vrijdag gesloten op een stand van 9938 en dat is zo'n 300 punten hoger als de slotstand van vorige week vrijdag. De Nasdaq heeft afgelopen week een hogere bodem geplaatst op de weerstandslijn uit de maandgrafiek en daarmee is de V-vormige bodem afgerond...

De weekgrafiek van de Nasdaq ziet er onverminderd sterk uit. Vorige week werd er een inverted hammer gevormd waardoor het er even naar uit zag dat er een top aanstaande was, maar niets blijkt minder waar. Afgelopen week werd de candle overruled door een bullisch engulfing en daarmee laten de kopende partijen zien dat het nog verder omhoog kan de komende weken. Komende week zal moeten uitwijzen of de candle daadwerkelijk als bodem word afgerond.

Technisch gezien is er ook bij de Nasdaq een veel te steile bodemlijn en zou een gezonde correctie vanaf dit punt niet meer dan normaal zijn. Maar er is de laatste maanden weinig normaals meer, dus ga ik op dit moment uit van een vervolg omhoog. Om een koersdoel te bepalen voor de komende weken, heb de fibo tussen de beweging 6645/9750 omgekeerd en kom dan uit bij het 123,6% fibo rond 10450/10500. Dit target blijft geldig zolang de Nasdaq boven de stijgende bodemlijn blijft bewegen op week basis. 

Een neerwaartse doorbraak door de stijgende bodemlijn zo rond de oude top van 9750 zou een trend breuk inhouden en een correctie inluiden. Mijn eerste targets zouden dan zijn, 9500, 9300 en daaronder mogelijk 900/8800.

Deze analyse is een gedeelte van de weekend update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik de swingtrades die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »