Nasdaq beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 25 juni 2020 om 15:19

Nasdaq daggrafiek

De Nasdaq future staat op dit moment op een stand van 10000 en dat is vrijwel gelijk aan de slotstand van gisteren. De Nasdaq is verder terug gezakt nadat de index afgelopen dinsdag de bovenste lijn van het trendkanaal heeft getest....

De dag candle van gisteren is een 'barich engulfing', sluit de Nasdaq vandaag weer in het rood en onder de ema10 op 9980, dan ga ik ervan uit dat we onderweg zijn naar de steunlijn van het stijgend kanaal, deze lijn vinden we vandaag rond 9800. Een opwaartse doorbraak door de weerstandszone 10050/10085 betekent een bodem. Tussen 10000 en 10085 beweegt de Nasdaq zijwaarts en zitten we ook hier in een consolidatie fase.

Het lange termijn longsignaal blijft van kracht zolang de koers op dagbasis in het kanaal beweegt. Een neerwaartse doorbraak (9800) zou een trendbreuk betekenen en een correctie in punten inluiden. Wel zien we nu een lagere top in de RSI, vaak is dit een voorbode voor een correctie dus blijft het goed oppassen.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »