Nasdaq beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 14 juli 2020 om 15:09

Nasdaq daggrafiek:

De Nasdaq future staat op dit moment op een stand van 10600 en dat is zo'n 40 punten lager dan de slotstand van gisteren. De Nasdaq heeft gisteren de eerste echte top candle van de maand op de daggrafiek geplaatst, nu is het de vraag; was dit slechts een dip, of komt er nu toch een correctie in punten??

De dag candle van gisteren is een flinke 'bearisch engulfing' geworden. Aanvankelijk begon de Nasdaq met een stijging en wist daarbij op te lopen tot 11065, maar daar hielden de kopende partijen het voor gezien en zakte de index terug tot uiteindelijk onder de bovenste lijn van het stijgend kanaal. Mocht het zo zijn dat de Nasdaq nu weer binnen het kanaal blijft koersen dan was de uitbraak een valse en verwacht ik voor de komende dagen een daling naar de onderste lijn die we vinden in de zone 10250/10300. 

Een ander scenario is dat de Nasdaq een hogere bodem plaatst op de ema10 rond 10600 en vanaf dat punt weer weet op te lopen tot boven de bovenste lijn van het kanaal. In dat geval staat er een hogere bodem en was de daling van gisteren slechts een dip. 

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »