Nasdaq beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 17 juli 2020 om 14:59

Nasdaq daggrafiek:

De Nasdaq future staat op een stand van 10635 en dat is zo'n 65 punten hoger als de slotstand van gisteren. De Nasdaq is gisteren niet verder gezakt en daarmee zit de index nu in een consolidatiefase, dus weer een correctie in tijd en niet in punten, zo lijkt het...

De dag candle van gisteren is wederom een rode, maar de future is wederom vanaf het 123,6% fibo opgeveerd en hield daarmee de schade beperkt tot slechts 80 punten. Ook is de ema10 nog niet doorbroken, maar fungeert de laatste dagen als steunniveau. De huidige dag candle begint groen, houden de kopende partijen deze winst vandaag vast en lukt het de Nasdaq om boven 10680 te sluiten, dan staat er een potentiële bodem in de daggrafiek.

Sluit de index onder de slotstand van gisteren zo rond 10570, dan verwacht ik dat de daling nog niet ten einde is en dat we mogelijk alsnog de onderste lijn van het trendkanaal zo rond 10300/10250 nog kunnen gaan testen komende week. Blijven we tussen 10700 en 10500 bewegen, dan maakt de Nasdaq opnieuw slechts een correctie in tijd, iets wat we de laatste maanden alleen maar zien op de financiële markten.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »