Nasdaq beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 21 juli 2020 om 15:51

Nasdaq daggrafiek:

De Nasdaq future staat op dit moment op een stand van 11040 en dat is zo'n 90 punten hoger als de slotstand van gisteren. De Nasdaq heeft gisteren de range verlaten en kreeg daarmee weer een longsignaal naar 10900/11000 wat inmiddels is bereikt...

De dag candle van gisteren liegt er niet om, de kopende partijen hebben de index vanaf de stijgende bodemlijn omhoog geduwd en daarmee de top van vorige week maandag en het 138,2% fibo uitgenomen. Daarmee is er een nieuw steunniveau op de daggrafiek en dat ligt op 10940. Zolang de Nasdaq daar nu boven blijft koersen verwacht ik een verdere stijging naar het 161,8% fibo die we vinden rond 11650/11675.

Zakt de index alsnog terug onder 10940 dan staat er een dubbele top in de grafiek en krijgen we negatieve divergentie in de RSI, daarmee zouden we alsnog een daling kunnen krijgen, maar vooralsnog is de blik omhoog gericht.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »