Nasdaq beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 1 september 2020 om 16:19

Nasdaq daggrafiek:

Goedemiddag, de Nasdaq future staat op dit moment op een stand van 12230 en dat is weer ruim 120 punten hoger als de slotstand van gisteren. Daarmee komt het target van 12500 alweer in zicht...

Tja, wat zal ik vandaag weer eens schrijven over de Nasdaq, ik word er eigenlijk behoorlijk sprakeloos van. Afgelopen week zagen we dat de koers buiten de bovenste band was gesloten en dat was dan ook de reden voor de consolidatie van afgelopen donderdag en vrijdag. Gisteren zagen we dat er weer ruimte omhoog was binnen de banden en daar hebben de kopende partijen dan ook meteen gebruik van gemaakt door de Nasdaq verder omhoog te brengen.

Doordat er al een tijd geen correctie meer heeft plaats gevonden kan ik ook geen fibo's plaatsen om koersdoelen te bepalen. ik gebruik dan ook op dit moment alleen de pivot punten en de ronde getallen tot we weer een top in de grafiek hebben. Het middellange termijn target blijft staan op 12500, zolang we op dag basis boven de 12000 blijven.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »