Nasdaq beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 4 september 2020 om 17:09

Nasdaq daggrafiek:

De Nasdaq future staat op dit op een stand 11675 en dat is zo'n 40 punten hoger als de slotstand van gisteren. De Nasdaq is gisteren behoorlijk terug gezakt en heeft in slechts een handelsdag ruim 800 punten verloren...

Het was een bizarre dag gisteren, de Nasdaq ging vrijwel uit het niets ineens naar beneden en maakte in slechts een handelsdag een volledige correctie door van zo'n 5%. Ik heb het al eens vaker geschreven, hoe hard een index ook omhoog gaat, de correctie gaat altijd veel sneller en feller en dat was deze keer niet anders. 

Met de daling van gisteren is de Nasdaq weer terug gekeerd binnen het stijgend trendkanaal en aangekomen bij het 50% fibo van de beweging 10855/12475 rond 11680. Dit niveau valt ook samen met de middellijn van de bollinger bands en met het 161,8% fibo van de beweging 6645/9755 en is daarmee een niveau waar eventueel een hogere bodem zou kunnen worden geplaatst.Mocht de Nasdaq er vandaag onder zakken, dan gaan we verder omlaag richting 11500/11450 waar het 61,8% fibo zich bevind, daaronder naar 11200 waar we de onderste lijn van het stijgend trendkanaal vinden. Stijgt de index vandaag tot ruim boven 11800, dan zouden we alweer omhoog kunnen gaan kijken.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochted een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »