Nasdaq beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 16 september 2020 om 15:36

Onderstaande analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochted een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl

Nasdaq daggrafiek:

Goedemiddag, de Nasdaq future staat op dit moment op een stand van 11490 en dat is zo'n 20 punten hoger als de slotstand van gisteren. De Nasdaq is gisteren opwaarts uit de driehoek gebroken en terug gekeerd binnen het stijgend trendkanaal van de daggrafiek...

De dag candle van gisteren is een groene en daarmee is de candle van afgelopen maandag bevestigd als bodem. Zoals we kunnen zien is het de kopende partijen gelukt om de koers door de bovenste lijn van de driehoek te drukken en te laten terugkeren binnen het stijgend kanaal, wat een sterk signaal is.

Wel zien we dat de volumes van de afgelopen twee dagen lager liggen dan die van de dalingen van afgelopen week en dat zet mij toch wel aan het twijfelen, zeker bij de doorbraak van de driehoek gisteren had ik een hoger volume verwacht als dit marktbreedt gedragen zou worden. We doen er dus verstandig aan om vandaag goed op draai signalen te letten en een eventueel vervolg van de daling.

Het kantelpunt ligt op 11400, zakt de Nasdaq daar doorheen, dan komt er een shortsignaal naar in eerste instantie de onderkant van de driehoek zo rond 11200 en daaronder naar de zone 11100/11080 Lukt het men de index boven 11500 te krijgen en te houden dan lijkt me een verdere stijging het meest voor de hand liggend.


«   »