Nasdaq beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 13 oktober 2020 om 16:11

Nasdaq daggrafiek:

De Nasdaq future staat op dit moment op een stand van 11200 en dat is zo'n 100 punten hoger als de slotstand van gisteren. De Nasdaq schiet weer als weer als vanouds omhoog en is gisteren terug binnen het stijgend trendkanaal...

Het is werkelijk ongelofelijk, de Nasdaq is vanaf de opening van de future zondag op maandagnacht van 11730 in een rechte lijn doorgestegen naar 12250 een stijging van 500 punten in zo'n 24 uur tijd, dit is wat al dat ''gratis geld'' met de markt doet, het is of manisch, of depressief.

Door deze explosieve stijging is de dag candle van gisteren boven de bovenste bollinger band gesloten en de huidige dag candle staat er zelfs vrijwel helemaal boven. Dit kan niet lang goed gaan lijkt me en ik ga er dan ook vanuit dat er vandaag of uiterlijk morgen een flinke 'pullback' zal komen om de koers te laten terugkeren binnen de banden.

De future heeft vanmorgen de 12250 gehaald en dat zou wel eens de tijdelijke top kunnen zijn. Zakt de Nasdaq vandaag onder 12200, dan verwacht ik meer verkopers en winstnemers waarmee er een shortsignaal komt naar 12050/12000, daar zullen we moeten kijken of de index een bodem weet te plaatsen of verder zakt naar 11850/11800. Mocht men toch nog niet uitgekocht zijn, en de index breekt door de top van vanmorgen gaan we verder naar de zone 12400/12450.

Bovenstaande  analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whatsapp groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatsapp groep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »