Nasdaq beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 21 oktober 2020 om 15:42

Nasdaq daggrafiek:

De Nasdaq future staat op dit moment op een stand van 11650 en dat is zo'n 50 punten lager ls de slotstand van gisteren. Het is tot p heden gelukt om de index boven de 12600 te houden, maar hoelang gaat men dat nog volhouden..?

De dag candle van gisteren is een doji de onderste steel van de candle test de neklijn van het omgekeerd HS-patroon op 11600, maar wist daar wel steeds weer op te veren. Daarmee blijft het patroon intact alleen is het de vraag hoelang gaat men dit nog volhouden? Ook vandaag is de 11600 al een keer getest en ik kan me zo voorstellen dat dit na de opening van de cashhandel weer zal gebeuren.

Mocht de Nasdaq er doorheen zakken, dan kan de stijgende bodemlijn uit de weekgrafiek en het 50% fibo in de zone 11550/11500 nog steun bieden, maar als we daar ook door zakken, ligt het eerst volgende steunniveau pas weer rond 11400/11350. Bij een stijging en dagslot boven 11750, is de meeste druk van de ketel en kan de index weer wat herstellen naar 11900.

Bovenstaande  analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whatsapp groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatsapp groep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »