Nasdaq beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 21 december 2020 om 16:12

Nasdaq daggrafiek:

De Nasdaq future staat op dit moment op een stand van 12555 en dat is zo'n 200 punten lager als de slotstand van afgelopen vrijdag. De Amerikaanse futures staan al de gehele dag onder druk vanwege de nieuwe variant van het coronavirus....

Het is een bizarre maandag vandaag, de Europese indices staan allemaal flink in de min en ook de Amerikaanse futures beloven een veel lagere opening. Afgelopen vrijdag stond de Nasdaq nog op het punt om door de bovenste lijn van de stijgende wig te breken, maar als we nu naar de grafiek kijken dan zien we dat de koers inmiddels is aangekomen bij de onderste lijn. De komende uren zal moeten uitwijzen of het patroon word afgerond als omkeerpatroon, of dat we een draai omhoog gaan krijgen.

De afgelopen weken heeft de middellijn van de bollinger bands steeds steun aan de koers gegeven, dat word voor vandaag dan ook het niveau om in de gaten te houden, we vinden de middellijn vandaag rond 12520/12500. Blijft de index daar vandaag boven, dan verwacht ik dat deze daling slechts een dip is voor een hogere bodem, maar sluit de index vandaag onder 12500, dan hebben we een top en is de wig afgerond als omkeerpatroon.

De onderste lijn van de stijgende wig ligt vandaag rond 12580 als de Nasdaq daarboven beweegt, is er technisch gezien niet veel aan de hand en kunnen we boven 12600 zelfs weer long naar de zone 12650/12675 en mogelijk naar de bovenste lijn rond 12750/12800.

Bovenstaande  analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whatsapp groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatsapp groep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »