Nasdaq beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 13 januari 2021 om 16:51

Nasdaq daggrafiek:

De Nasdaq future staat op dit moment op een stand van 12850 en dat is zo'n 55 punten lager als de slotstand van gisteren. De Nasdaq future staat vandaag onder druk en lijkt nu door de steun op 12900 te zakken...

De dag candle van gisteren is wederom een rode, maar opnieuw is het de kopende partijen gelukt om het verlies beperkt te houden en de Nasdaq boven de ema10 en de onderste lijn van de wig te houden.

Gisteren is de index teruggezakt naar de middellijn van de banden net boven 12800 en is vanaf dat punt weer opgeveerd. Tot nu toe is het steeds gelukt om bij een daling boven de middellijn van de banden te blijven en zolang dat zo blijft is er sprake van een ''gecontroleerde daling'' en blijft de long trend intact.

Vandaag is het wederom de zone 12900/12850 die voor steun zal moeten zorgen. Mocht de Nasdaq daar doorheen zakken, dan komt het 23,6% fibo in beeld op 12750, daaronder word het shortsignaal een stuk sterker en verwacht ik een versnelling naar 12550/12500.  Bij een stijging en dagslot boven 13000, hebben we een potentiële bodem op de daggrafiek.

Bovenstaande  analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whatsapp groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatsapp groep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »