Nasdaq beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 14 januari 2021 om 16:22

Nasdaq daggrafiek:

De Nasdaq future staat op dit moment op een stand van 12975 en dat is gelijk aan de slotstand van gisteren. De Nasdaq heeft gisteren opnieuw steun gevonden op de onderste lijn van de stijgende wig en de middellijn van de banden in de zone 12900/12850....

De dag candle van gisteren is een groene in de vorm van een 'hammer' daarnaast is het ook nog eens een 'bullisch engulfing' wat de betrouwbaarheid van de candle vergroot. Toch ben ik altijd voorzichtig met de betrouwbaarheid van een top en/of bodem candle als een index in een range beweegt zoals nu ook bij de Nasdaq het geval is.

Zolang de Nasdaq in de stijgende wig beweegt is er sprake van een consolidatie en zolang de steunzone 12900/12850 het houd, verwacht ik dat we komende periode gewoon verder omhoog gaan naar ons lange termijn target.

Nu we al een aantal dagen rond de onderste lijn van de stijgende wig bewegen, maar er niet doorheen zakken verwacht ik dat we misschien vandaag al kunnen oplopen naar de bovenste lijn welke we vandaag vinden zo rond 13100/13135. Mochten we toch weer terugzakken onder 12900, dan komt er weer een shortsignaal naar de middellijn van de banden zo rond 12850/12830, daaronder zouden we naar het 23,6% fibo gaan op 12750.

Bovenstaande  analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whatsapp groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatsapp groep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »