Nasdaq beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 10 februari 2021 om 15:48

Nasdaq daggrafiek:

De Nasdaq future staat op dit moment op een stand van 13725 en dat is zo'n 30 punten hoger als de slotstand van gisteren. De index houd nog steeds stand boven het stijgende trendkanaal en heeft afgelopen nacht al bijna het target 13800/13850 gehaald...

De dag candle van gisteren is een echte twijfel 'doji', de onderste steel test de steunlijn, terwijl de bovenste steel een nieuwe 'high' was. Vervolgens hebben de kopende partijen weer van de nachtelijke uren gebruik gemaakt om opnieuw een nieuwe 'high' te plaatsen waarbij de hoogste stand inmiddels alweer 13780 is geweest.

Het ziet er dan ook naar uit dat we ook vandaag weer verder zullen stijgen en dat we wellicht vandaag, of anders morgen al zullen aankomen bij ons target 13800/13850. Daar zullen we dan vervolgens moeten kijken, of het de Nasdaq lukt om er ook boven te bijven, in dat geval kunnen we zeer snel door naar het 138,2% fibo rond 13950/14000.

Het kantelpunt ligt ook vandaag weer op de bovenste lijn van het trendkanaal, deze ligt vandaag op 13650, zolang de Nasdaq daarboven beweegt is er een longsignaal met als target het 123,6% fibo.

Zakken we onder 13650 op dagbasis, dan zullen de verkopers in actie gaan komen, de uitbraak uit het kanaal zou dan een valse zijn geweest. In dat geval komt er dan ook een shortsignaal naar de onderste lijn van het kanaal welke we nu vinden zo rond 13200/13150.

Bovenstaande  analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whatsapp groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatsapp groep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »