Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX dag analyse

Gepubliceerd op 27 september 2022 om 09:57

AEX daggrafiek

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 643 en dat is zo'n 3 punten hoger dan de slotstand van gisteren...

De dag candle is een lange steel met precies in het midden een kleine body, deze specifieke candles zien we vaak als een voorteken van een bodem, of als middelpunt van een stijging, of daling. We zullen de dag candle van vandaag moeten afwachten welk van de scenario's het gaat worden...

Bij een opwaartse doorbraak van 646.00 staat er een Intraday bodem en komt er een longsignaal naar de zone 650/655. Zouden we door 656.00 breken, dan word het longsignaal sterker kunnen we het omgekeerd Cup & Handle op 660 gaan terugtesten.

Sluit er een dag candle boven 660, dan verliest het omgekeerd Cup & Handle zijn waarde als toppatroon en ga ik vanaf dat punt verder kijken.

Voor een verdere daling zal de AEX door de steun van 635 moeten zakken, bij dit scenario komt er zeer waarschijnlijk een daling naar ongeveer 620 aangezien de daling van vrijdag ook zo'n 20 punten was en de candle van gisteren dan precies het middelpunt zou zijn.