Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 4 december 2019 om 10:39

AEX daggrafiek:

De AEX staat op dit moment op 590 en dat is ruim 7 punten hoger dan het slot van gisteren. De AEX begint positief aan de dag, nadat de Amerikaanse indices gisterenavond wat op liepen vanaf de low's...

Het was gisteren opnieuw een bloedrode dag op de beurzen wereldwijd. President Trump was wederom aan het tweeten en zei daarbij dat een mogelijke handelsdeal tussen de V.S. en China pas na de presidentsverkiezingen van 2020 zou komen. Daar waren handelaren niet van gediend en drukte wereldwijd op de verkoop knop.

Als we kijken naar de daggrafiek zien we dat de koers van de AEX gisteren neerwaarts uit het stijgend kanaal is gebroken. Het laagste punt van de dag lag bij het 23,6% fibo niveau van de beweging 524/602 wat hiermee getest is als steun. Vervolgens is de future gisterenavond weer opgelopen en net onder de ema50 gesloten.

De candle van vandaag is tot nu toe een hamer die op de stijgende bodemlijn staat. Weet de AEX hier vanavond boven te sluiten dan was de uitbraak een valse en komen er weer long kansen.

AEX 1H-grafiek:

Kijken we naar de uurgrafiek zien we dat de candle van het eerste uur van de handelsdag een 'bullisch engulfing' is. Dit is een sterk bodempatroon en als we naar de huidige candle kijken dan zien we dat deze is bevestigd.

Nu de koers weer terug is in het stijgend kanaal kunnen we weer voorzichtig omhoog gaan kijken. Weerstand ligt er rond 592/594 steun is er nu bij de stijgende bodemlijn. Zakt de kopers er later toch weer uit dan was de doorbraak een valse en verwacht ik een terugval naar 585/583. 

 

Wil jij elke dag long & short signalen ontvangen op de AEX, Dax en Nasdaq? Neem dan voor slechts E30,- per maand een abonnement op de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor meer informatie stuur een mail naar info@beurspraatje.nl


«   »