AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 29 januari 2020 om 10:39

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX staat op dit moment op een stand van 603 en dat is vrijwel gelijk aan de slotstand van gisteren. De AEX is in afwachting van de FED die vanavond met het rentebesluit komen...

De dag candle van gisteren is een groene en daarmee heeft de paarse lijn het gehouden als steunlijn. Deze paarse lijn vormt samen met de paarse lijn bovenin de grafiek een stijgende wig uit de maandgrafiek. Zou de AEX hier hierdoor zakken dan word het patroon afgerond als omkeerpatroon.

Als we kijken naar de huidige dag candle dan zien we dat de koers vanmorgen even naar 605 is gegaan, maar vanaf at punt weer is afgezakt. Dat heeft ermee te maken dat bij 605 de ema50 ligt en deze geeft weerstand aan de koers. 

AEX 1H-grafiek:

Op de uurgrafiek zien we dat op de koers van de index gevangen zit tussen de horizontaal bewegende ema's. Beweegt de koers erboven dan geven ze weerstand ligt de ema onder de index dan geven ze steun. Het is dus afwachten welke kant de AEX uiteindelijk opgaat. Lukt het om boven de 605 te komen dan kunnen we verder herstellen naar 610/612, onder 603 verwacht ik meer druk op de koers richting 600/598.

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets. Ook plaats ik de swingtrades die ik inneem op de indices in een rapgroep zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl