AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 5 februari 2020 om 10:24

AEX daggrafiek:

Goedemorgen de AEX staat op 611 en dat is zo'n 6 punten hoger dan de slotstand van gisteren. De AEX schoot vanmorgen na de opening van de cashhandel met de Amerikaanse futures mee omhoog...

Als we kijken naar de daggrafiek dan zien wie dat het vertrouwen onder handelaren volledig is teruggekeerd. De dag candle van gisteren is een grote groene die door diverse weerstandsniveau's is gebroken. Met deze stijging is het dalend trendkanaal waar de AEX zich in bewoog verlaten en kunnen we het openingsgap van vorige week maandag gaan sluiten. De bovenkant van dit gap ligt rond 614, breken we daar doorheen komt de top op 617 in zicht.

AEX 1H-grafiek:

Vanmorgen schreef ik in de voorbeurs update voor de leden van de signalendienst dat een doorbraak door 606,00 een longsignaal gaf naar 608, 610/612. Deze targets hebben we inmiddels gehaald. Op de uurgrafiek hierboven is deze doorbraak goed zichtbaar.

Ik handel meestal op uitbraken van ranges die ik bepaal door steun en weerstandsniveau's te zoeken. Een doorbraak aan de bovenkant geeft dan een longsignaal, een doorbraak aan de onderkant een shortsignaal. 

Voor nu blijft het longsignaal op de index van kracht zolang de AEX boven de ema10 beweeg en kunnen we het gap van vorige week maandag naar 614 gaan sluiten. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets. Ook plaats ik de swingtrades die ik inneem op de indices in een rapgroep zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl