Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 10 februari 2020 om 10:12

AEX daggrafiek:

Goedemorgen de AEX staat op dit moment op 615 en dat is een puntje lager dan de slotstand van afgelopen vrijdag. De AEX begint rustig aan de nieuwe handelsweek...

Nadat de future afgelopen week donderdag op vrijdagnacht een nieuwe high heeft gezet op 622 is de index wat terug gezakt. Daarbij is er een bodem geplaatst op het 23,6% bio van de beweging 585/622 rond 613. Of dit ook de bodem zal blijven durf ik op dit moment nog niet te zeggen, de volumes zijn laag en het ziet er naar uit dat er gewacht word op de opening van Wallstreet voor meer richting.

Voor een verder vervolg omhoog zal de AEX de 619/620 moeten uitnemen, in dat geval gaan we verder naar 625/635. Een daling onder 613, betekent meer druk op de koersen.

AEX 1H-grafiek:

De uurgrafiek laat ook weinig nuttige informatie zien op dit moment. De AEX dobbert wat tussen de steun op 613 en de weerstand rond 618/620. We zullen moeten wachten of er de komende uren meer duidelijkheid komt in de candlesticks, of vanmiddag vanuit de VS.

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets. Ook plaats ik de swingtrades die ik inneem op de indices in een rapgroep zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »