AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 17 februari 2020 om 10:20

AEX uurgrafiek:

De AEX staat op dit moment op 630 en dat is ruim een punt hoger dan de slotstand van afgelopen week vrijdag. De index doet er nog een schepje bovenop na een sterke sessie vanuit China afgelopen nacht...

Afgelopen vrijdag was er weinig beweging op de AEX, de index bewoog de gehele dag in een zijwaartse range met aan de bovenkant de 630 weerstand en aan de onderkant de 628 steun. 

Vanmorgen probeerde de index opwaarts door een stijgende toppenlijn te breken die samen met een steunlijn een stijgende wig vormt, aangegeven met de blauwe lijnen. Deze poging lijkt te zijn mislukt met als gevolg een daling naar de steunlijn. Het is nu afwachten of de kopende partijen op de onderste lijn van de wig een bodem kunnen plaatsen, lukt dat niet en de koers zakt uit de wig dan word de wig afgerond als omkeerpatroon. Steun ligt er bij de meervoudige bodem van afgelopen vrijdag rond 628, zakt de koers daardoor dan gaan we corrigeren.

Komt er rond 629/628 een bodem tot stand zou de index later toch weer kunnen oplopen naar 630 en daarboven 635/640 die komende tijd.

 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets. Ook plaats ik de swingtrades die ik inneem op de indices in een rapgroep zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl