Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 5 maart 2020 om 09:55

AEX uurgrafiek:

Goedemorgen de AEX staat op dit moment op 558 en dat is een puntje hoger dan de slotstand van gisteren, de AEX blijft erg onrustig op en neer stuiteren...

Als we kijken naar de uurgrafiek dan zien we dat de AEX zich nog steeds voort beweegt in een stijgende wig. De future heeft daarbij vanmorgen vroeg de weerstandslijn getest en zakt nu wat terug. De index is vanmorgen met een opwaarts gap geopend en dus moeten we er rekening mee houden dat deze nog gesloten gaat worden de komende uren, de onderkant van het gap ligt op 557. 

Zolang de AEX in de wig blijft bewegen is de kans op een verder herstel het meest aannemelijk, zakt de AEX eruit dan word de wig afgerond als omkeerpatroon en kunnen we terug naar de zone 540/535 en mogelijk lager.

Het blijft een erg onstabiele markt, met inrtraday ongekend grote bewegingen, dit zijn topdagen voor daghandelaren, maar swingrtraders kunnen het beste hun kruid droog houden en wachten totdat we weer een duidelijke trend krijgen.

 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets. Ook plaats ik de swingtrades die ik inneem op de indices in een whattsap-groep zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »