Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 2 april 2020 om 10:33

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX staat op dit moment op een stand van 476 en dat is zo'n 5 puntjes hoger dan de slotstand van gisteren. De index blijft zijwaarts bewegen en vormt daarbij een driehoek op de daggrafiek. De bewegingen die we eind Februari, begin Maart hebben gehad lijken alweer een eeuwigheid geleden. De indices bewegen de laatste dagen voornamelijk zijwaarts met af en toe een uitbraakje...

De inverted hammer van afgelopen dinsdag is gisteren bevestigd als top, er is gisteren namelijk opnieuw een rode candle geplaatst. Of dit ook gaat resulteren in een verdere daling, is op dit moment nog niet te zeggen, de ema10 die ligt rond 462 heeft namelijk voor steun gezorgd en dus zou er rond dit niveau een bodem kunnen worden geplaatst.

Zoals in de grafiek te zien is, beweegt de AEX in de vorm van een driehoek en dat laat zien dat de kopende en verkopende partijen momenteel ongeveer even sterk zijn.

Bij een uitbraak aan de bovenkant van de driehoek, word het een halfmastpatroon met een koersdoel van ongeveer 530. Voorwaarde is dan wel dat de index de weerstand op 485 uitneemt.

Zakt de AEX aan de onderzijde uit de driehoek kunnen we het patroon beschouwen als omkeerpatroon en verwacht ik een daling naar 450 en mogelijk lager naar 430/420. In de driehoek is er een neutraal signaal en kan het beide kanten op.

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik de swingtrades die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »