AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 5 mei 2020 om 10:42

AEX beurspraatje van de dag

Goedemorgen, de AEX staat op dit moment op een stand van 503 punten en dat is zo'n 7 punten hoger dan de slotstand van gisteren, de index beweegt weer boven de 500 punten door een sterke avond sessie in Amerika gisterenavond...

Hiermee is de future het gap in gegaan dat was ontstaan na het lange weekend, de bovenkant van het gap ligt op 512 en vandaag zal moeten blijken of de Europese handelaren ook zin hebben om te kopen, of dat het slechts een Amerikaanse aangelegenheid was gisteren.

De dag candle van gisteren is een 'bullisch engulfing' stijgt de index vandaag opnieuw word deze bevestigd als bodempatroon. De huidige dag candle is aangekomen bij de eerste weerstandsniveau's en dat zijn de ema10, de ema50 en het 50% fibo van de totale correctie. Lukt het de AEX om vandaag boven de 506 te sluiten dan zijn deze niveau's uitgenomen en kunnen we verder omhoog naar 508 en de bovenakant van het gap op 512. 

Zakt de AEX opnieuw onder de 500 punten, hebben we een lagere top en komt er alsnog een correctie richting de bodem van gisteren in de zone 490/485 en daar onder naar het 38,2% fibo op 475.

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik de swingtrades die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl