Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 9 juni 2020 om 10:27

AEX beurspraatje van de dag

Goedemorgen de AEX  staat op dit moment op een stand van 564 en dat is zo'n 2 punten lager als de slotstand van gisteren. De future blijft net onder de top van 573 hangen die in het verleden ook meerdere keren voor weerstand heeft gezorgd. Het is de vraag, word het draaien of breken?

De dag candle van gisteren is een doji en dat laat zien dat er rond het weerstandsniveau 573/575 twijfel bestaat onder beleggers of de index nog verder omhoog kan, of toch eerst een aanloopje nodig heeft. Mij lijkt een aanloopje nu toch wel echt noodzakelijk, bij elke opgaande beweging hoort een hogere bodem, bij elke daling een lagere top. Ik ga er dan ook op dit moment van uit dat die index minimaal terug moet naar de zone 555/550 voor een hogere bodem.

Mocht de AEX vandaag onder 565 sluiten dan word de doji van gisteren een hanging man en staat er een top in de daggrafiek. Stijgt de index vandaag en sluit deze boven de weerstandszone 573/575, dan kan de candle worden afgelezen als een hammer.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »