AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 28 september 2020 om 09:27

Onderstaande analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochted een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl

AEX daggrafiek:

Goedemorgen de AEX future staat op dit moment op een stand van 546 en dat is ruim 6 punten hoger als de slotstand van de cashhandel afgelopen vrijdag. De AEX veert weer op vanaf de onderkant van de range, krijgen we komende dagen weer een aanval van de dalende toppenlijn..?

De dag candle van afgelopen vrijdag is een lange 'hammer' en vormt met de candle's ervoor een soort vloertje op het 76,4% fibo. De onderkant van de steel vind steun in de steunzone 535/533, waarna de future met de Amerikaanse indices mee omhoog is gelopen tot net boven het 76,4% fibo van de beweging 587/530 op 543. Zolang we daar boven kunnen blijven verwacht ik dat de kopende partijen weer aanzet zijn en dat de AEX op weg kan naar de dalende toppenlijn zo rond 553/555. Daar zullen we dan opnieuw moeten kijken, of er een draai komt, of een doorbraak. Zakken we opnieuw onder 543, dan is het weer short naar de zones 540/538 en daaronder 535/533.