Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 2 oktober 2020 om 09:40

AEX daggrafiek:

Goedemorgen de AEX future staat op dit moment op een stand van 545 en dat is zo'n 5 punten lager als de slotstand van gisteren. De futures wereldwijd zakken momenteel hard weg na de bekendmaking dat de Amerikaanse president Trump corona heeft...

Het was gisteren wederom een erg saaie dag op beurs, de AEX bleef de gehele handelsdag binnen de range 552/546 en is het niet gelukt om de AEX door het 61,8% fibo op 552 te drukken. Vandaag zal waarschijnlijk een hele andere dag worden nu bekent is gemaakt dat Trump corona heeft, wat gaat dit bijvoorbeeld voor invloed hebben op zijn campagne?  

De huidige dag candle is vooralsnog een flinke rode en de koers is aangekomen bij het 76,4% fibo van de beweging 587/530. Dit is het laatste steunniveau voordat we naar 540 kunnen waar de AEX nog steeds ''naartoe moet'' om een gap te sluiten, vandaag lijkt me daar een prima dag voor. 

Overall bewegen we nog steeds binnen de range onder de dalende toppenlijn en zolang dat het geval is veranderd er op de daggrafiek technisch gezien niets. Pas bij een doorbraak van de dalende toppenlijn komt er een longsignaal naar 560/563, zakken we door de steunzone 535/533, dan komt er meer neerwaartse ruimte naar 505/500.

Bovenstaande analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochted een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »