Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 20 oktober 2020 om 09:32

AEX daggrafiek:

Goedemorgen de AEX future staat op dit moment op een stand van 563 en dat is zo'n 2 punten lager als de slotstand van gisteren. De Index heeft gisteren opnieuw een top geplaatst in de weerstandszone 571/575 en is vervolgens teruggezakt...

De AEX kwam gisteren sterk uit de startblokken, maar dat was van korte duur, er ontstond opnieuw een top in de  weerstandszone 571/575 waarna de index weer afdaalde. Daarmee is er een dubbele top ontstaan in de zone 571/575 en lijkt het me dat de meeste kopers de handdoek nu wel in de ring zullen gooien. 

Als we kijken naar de daggrafiek dan zien we dat de candle van gisteren nog net binnen het stijgend kanaal is gesloten, maar dat de huidige daar inmiddels al een stuk onder staat. Dit zou het begin kunnen zijn van een terugkeer naar de onderkant van de range, de zone 535/533. Om daar te komen zal eerst de steunzone 563/562 moeten breken, dan kunnen we naar 558 waar de bodem van vorige week zich bevind en het 50% fibo van de beweging 530/587 wat tevens het kantelpunt van de range 535/575 is. Sluiten we onder 558 op dagbasis, dan kunnen we de komende dagen verder omlaag. 

Zolang we nog boven 558 bewegen kan men er ook voor kiezen een hogere bodem te plaatsen en opnieuw gaan proberen de weerstandszone uit te nemen, maar zoals ik al in de weekend update scheef, lijkt me dat niet en verwacht ik dat we nog een paar weken op en neer blijven stuiteren.

Bovenstaande  analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whatsapp groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatsapp groep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »