AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 30 oktober 2020 om 09:56

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 525 en dat is zo'n 9 punten lager als de slotstand van gisteren. De future is vanmorgen met een nieuwe verkoopgolf begonnen en daarmee lijkt de stijging van gisteren slechts een consolidatie geweest te zijn....

De ECB heeft gisteren tijdens de persconferentie het kruid droog gehouden, wel vertelde LaGarde in haar persconferentie dat de centrale bank klaar staat om meer te gaan stimuleren, verwacht word dat er in December een nieuw pakket maatregelen word gepresenteerd.

Aanvankelijk leken beleggers hier enigszins door gerustgesteld, wat heeft geresulteerd in een groene dag candle op de steun, maar vanaf vanmorgen vroeg dalen de futures weer en is er een nieuwe low geplaatst. 

Vandaag word het erop, of eronder, sluit de AEX onder 533, dan is er een uitbraak van de lange termijn range 533/575 op zowel de maand, week als daggrafiek en verwacht ik voor de komende week een verdere daling naar 505/500 en wellicht naar de onderste lijn van het trendkanaal uit de kwartaalgrafiek zo rond 490/480. Blijven we boven de zwarte stippellijn, dan zullen we volgende week na de verkiezingen moeten kijken of we opnieuw kunnen oplopen naar de weerstandszone 571/575, of dat we alsnog een doorbraak van de steun krijgen.

Bovenstaande  analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whatsapp groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatsapp groep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl