AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 4 november 2020 om 09:33

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 552 en dat is 2 punten lager als de slotstand van gisteren. De futures hebben afgelopen nacht al behoorlijke afstanden afgelegd in afwachting van de verkiezingsuitslag...

Het is een lange nacht geweest, het is echt super spannend wie de Amerikaanse presidentverkiezingen gaat winnen. De ene keer staat Trump er goed voor en de andere keer gaat Biden aan kop bij de grote wedkantoren. Daarmee is het dus toch een nek aan nekrace geworden terwijl de peilingen voorspelde dat Biden dit vrij ''eenvoudig'' zou gaan winnen. 

Ook op de futures zijn momenteel nog geen peil te trekken, de Nasdaq liep vannacht ruim 400 punten op en vervolgens daalde de future weer 200 punten. Ik kan op dit moment dan ook nog niet zeggen wat de markt de ''juiste uitslag'' vindt. De ene analist zegt dat de markt omhoog zal gaan als Biden wint de andere zegt datzelfde over Trump. Kortom, we zullen moeten afwachten hoe dit gaat aflopen en zoals het er nu naar uitziet, zou dat weleens dagen kunnen gaan duren.

De dag candle van gisteren is net als zijn voorganger een grote groene welke is gesloten tegen het 50% fibo van de beweging 587/530 rond 558/560. Voor vandaag is het aankijken of de AEX boven het 61,8% fibo op 551/552 kan blijven, in dat geval verwacht ik een verdere stijging naar de bovenkant van de lange termijn range, de weerstandszone 571/575. Mochten we vandaag terugzakken en onder 550 sluiten, dan ziet het ernaar uit dat er een lagere top op de daggrafiek is geplaatst.

Bovenstaande  analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whatsapp groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatsapp groep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl