Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 30 november 2020 om 09:46

AEX daggrafiek:

Goedemorgen de AEX future staat op dit moment op een stand van 607 en dat is zo'n 4 punten lager als de slotstand van afgelopen vrijdag. De future heeft afgelopen nacht op een haar na de 615 aangetikt en is vervolgens gaan zakken....

De dag candle van afgelopen vrijdag is op het hoogste punt van de dag gesloten en dat geeft in de meeste gevallen een hogere opening, zo ook dit keer de future is afgelopen nacht hoog geweest op 614,75 en daarmee is het Februari gap gesloten, ik had verwacht dat we nog wel een half puntje tot een puntje hoger hadden gekomen, maar dat is niet het geval. 

Afgelopen vrijdag is de candle net buiten de bovenste lijn van de stijgende wig gesloten, maar die uitbraak is inmiddels teruggedraaid waarmee dit een valse uitbraak is geworden. Nu is het de vraag, of het men lukt om op de onderste lijn van de wig (608/607) een bodem te plaatsen en een nieuwe opgaande beweging op te zetten, of dat we eruit zakken en de wig daarmee alsnog word afgerond als omkeerpatroon. Ik hou hiervoor de zone 606/605 aan als kaneelzone, zakken we daar doorheen, dan staat er een top in de daggrafiek en krijgen we alsnog een correctie in punten.

De eerste steun ligt zoals gezegd op de onderste lijn van de stijgende wig rond 608, daaronder gaan we de zone 606/605. Breken we terug tot boven de 610/612, dan staat er een bodem en kunnen we voorzichtig weer omhoog gaan kijken.

Bovenstaande  analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whatsapp groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatsapp groep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »