AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 28 december 2020 om 10:09

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 630 en dat is zo'n 4 punten hoger als de slotstand van afgelopen donderdag. De AEX is na de doorbraak van 618 in een rechte lijn opgelopen naar ons middellange termijn target 630....

Daarmee was de daling van vorige week maandag slechts een dip voor de plaatsing voor een hogere bodem, deze staat precies op het 23,6% fibo van de beweging 525/629 op 604.

De AEX is opnieuw aangekomen bij de bovenste lijn van het stijgend kanaal uit de weekgrafiek, deze vinden we vandaag rond 628/629. Breekt de index hier blijvend doorheen, dan kunnen we verder omhoog naar de top uit Februari rond 632 en misschien de komende dagen zelfs even naar 635.

Het kantelpunt voor een long en/of short ligt nu op basis van de daggrafiek op 625, zolang de AEX daar boven blijft is er een longsignaal met als target de zone 632/635. Zakt de index onder 625, dan komt er een shortsignaal naar de zone 621/620.

Bovenstaande  analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whatsapp groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatsapp groep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl