AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 10 maart 2021 om 10:52

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 673 en dat is zo'n 2 punten lager als de slotstand van gisteren. De index is gisteren opnieuw boven de 665 gesloten waarmee de doorbraak van afgelopen maandag is bevestigd...

De dag candle van afgelopen maandag was nog een twijfel candle, maar na die van gisteren is het duidelijk dat de AEX door het kantelpunt van 665 is gebroken en daarmee verder omhoog kan. De future is zelfs boven het 23,6% fibo gesloten waarmee de stijgende wig onbruikbaar is geworden ik heb deze dan ook uit de grafiek gehaald.

Voor vandaag is het aankijken, of men de AEX verder omhoog stuwt naar de bovenste bollinger band (685/688), of dat we eerst een terugtest krijgen van de zone 668/665 voor een hogere bodem. Feit is nu dat zolang de AEX nu boven de middellijn van de banden (665) beweegt op dagbasis dat er weer een longsignaal is en we onderweg zijn naar de bovenste band rond 685/688, daar ga ik verder kijken.

Zakken we toch weer terug, dan was de uitbraak een valse en ga ik opzoek naar short targets, maar daar is op dit moment nog geen aanleiding voor. Het enige waar we goed naar moeten blijven kijken zijn de tech aandelen, als die blijven zakken, dan zal het lastig worden om door de zone 685/688 te breken.

Bovenstaande  analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whatsapp groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatsapp groep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl