Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 30 april 2021 om 10:22

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 709 en dat is een puntje lager als de slotstand van gisteren. De index is gisterenochtend door de weerstand op 715 gebroken, maar wist daar geen stand te houden waarmee de uitbraak een valse is geworden...

De dag candle van gisteren is een flinke doji in de vorm van een inverted hammer, de AEX brak na goede bedrijfscijfers door de weerstand op 715, maar zakte uiteindelijk toch terug waarmee de uitbraak een valse is geworden. Het gaat er dan ook steeds meer op lijken dat de AEX echt een extra aanloopje nodig heeft om definitief door de weerstand te breken.

Belangrijk daarbij is de steunzone 710/709 die afgelopen week al meerdere keren voor steun heeft gezorgd. Zakt de AEX daar vandaag blijvend doorheen, dan kunnen we verder omlaag naar de onderste lijn van het stijgend trendkanaal en het 38,2% fibo in de zone 707/705. Daaronder word het shortsignaal sterker en kunnen we versnellen naar de bodem van 21 april op 700/698.

De eerste weerstand vinden we vandaag in de zone 712/713, lukt het men de AEX hier weer boven te brengen dan blijven we in de zijwaartse range bewegen en wachten we op een nieuwe uitbraak voor meer duidelijkheid.


«   »