AEX dag analyse

Gepubliceerd op 3 mei 2022 om 09:19

AEX daggrafiek

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 703 en dat is zo'n 9 punten hoger als de slotstand van gisteren...

De dag candle van gisteren is een Doji met een kleine rode Body en daarmee is de BeaE van afgelopen vrijdag officieel gezien bevestigd als top, maar aangezien het verlies eerder op de dag een flink stuk groter was dan de slotstand van de future en de koers nog steeds oploopt, hou ik toch nog een slag om de arm. We zullen de dag candle van vandaag moeten afwachten voor meer duidelijkheid...

Bij een opwaartse doorbraak van de middellijn van de Bollinger Bands (710) staat er een bodem in het kanaal en komt er een longsignaal naar de bovenste lijn die momenteel ligt in de zone 717/723 daar word het draaien, of breken voor de AEX.

Zakt de index door het 23,6% fibo (van de beweging 649/830), dan word de top definitief bevestigd en gaat het shortsignaal verder naar de onderste lijn van het kanaal in de zone 675/670 daar ga ik verder kijken.

Zolang we tussen 710 en de zone 693/691 bewegen, zit de AEX in een consolidatiefase innen de dalende trend en is het wachten op een uitbraak voor meer duidelijkheid.