Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 5 maart 2020 om 10:27

Dax beurspraatje van de dag

Goedemorgen de Dax staat op dit moment op 12100 en dat is een fractie lager dan de slotstand van gisteren, de Dax blijft op en neer stuiteren in een brede range met aan de onderkant 119950 en aan de bovenkant 12200...

De Dax is de laatste tijd erg onrustig en maakt Intraday zeer grote bewegingen, ideaal voor daytraders maar wat minder interessant voor swingtraders.

Op de uurgrafiek hierboven zien we dat de index flink op en neer stuitert in een zeer brede range die iets oploopt (hogere toppen). We hebben vanmorgen met de future de bovenste lijn weer getest en kunnen nu afdalen om een bodem te plaatsen. Door steeds korte ritjes te pakken kun je makkelijk schakelen bij een eventuele draai in deze markt. 

Pas bij een structurele doorbraak van de 12225 kunnen we spreken van een bodem en verder  herstellen, een neerwaartse doorbraak door de 12000 daarentegen betekent lagere koersen.

 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets. Ook plaats ik de swingtrades die ik inneem op de indices in een whattsap-groep zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl

 


«   »