Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 12 maart 2020 om 10:02

Dax daggrafiek:

Goedemorgen, de Dax staat op dit moment voor het eerst sinds November 2016 weer onder de 10000 puntengrens om precies te zijn op 9700 en dat is zo'n 700 punten lager dan de slotstand van gisteren... 

Trump kwam gisteren met het geniale idee om alle vluchten vanuit de EU te gaan weren vanaf aankomende maandag. Hij denkt op deze manier het coronavirus buiten de deur te houden. Ik heb hier zo mijn twijfels over. Naar wat alle deskundigen zeggen is het niet meer dan een normale griep en die hebben we elk jaar. Als de temperaturen komende weken omhoog gaan zullen het aantal nieuwe besmettingen afnemen en hebben we tot komend najaar om een goed vaccin te ontwikkelen. Op deze manier word iedereen alleen aar angstiger, waarvan akte.

De Dax is afgelopen nacht door een belangrijke steunzone gezakt, dit is de 10200. Nu we daar onder zijn beland is er veel meer neerwaartse ruimte ontstaan naar mogelijk 8700/8600 voor de komende weken. Pas als de koers weer blijvend boven 10200 weet te komen komen er weer long kansen tot die tijd is elke top een verkoop moment.

Voor vandaag lijkt de 9700 steun te geven, zakt de index daar doorheen komt er meer neerwaartse ruimte. Boven 10000 kunnen we wat gaan herstellen.

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets. Ook plaats ik de swingtrades die ik inneem op de indices in een whattsap-groep zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »