Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

Dax beurspraatje van het weekend

Gepubliceerd op 3 mei 2020 om 14:20

Dax maandgrafiek:

De Dax is afgelopen vrijdagavond gesloten op een stand van 10565 en dat is zo'n 100 punten hog dan de slotstand van vorige week vrijdag. De Dax heeft afgelopen week het gap van begin Maart gesloten en is vervolgens weer een flink stuk gedaald....

Maar eerst kijken we naar de maandgrafiek, de Dax is afgelopen maand zo'n 1000 punten gestegen en is daarmee boven de oude weerstand van 10400 gesloten. Hiermee is er een bodem geplaatst op het 38,2% fibo. van de beweging 13830/3585 de totale lengte van de 'bullmarket'.

Dit is voor de kopende partijen een belangrijke winst, rond 10400 zijn in het verleden namelijk meerdere bodems geplaatst, doordat de index er nu weer boven beweegt zou dit niveau nu opnieuw weer steun aan de Dax moeten geven.

Het hoogste punt van de maand candle lag een flink stuk hoger en heeft op een haar na de oude stijgende bodemlijn gehaald. Ik beschouw dit dan ook vooralsnog als een terug test, komende maand zal moeten uitwijzen of het de kopende partijen ook lukt de index weer terug in het kanaal te krijgen, of dat de daling word voortgezet. Zakt de Dax komende maand opnieuw door de 10400, dan zou dat een lagere top betekenen op maand basis. Een structurele doorbraak door het 23,6% fibo rond 11450 betekent een terugkeer binnen het kanaal en daarmee een betrouwbare bodem.

Deze analyse is een gedeelte van de weekend update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik de swingtrades die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »