Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 11 juni 2020 om 11:18

Dax daggrafiek:

Goedemorgen, de Dax future staat op dit moment op een stand van 12285 en dat is zo'n 250 punten lager als de slotstand van gisteren. De Dax future zakt weg nadat de FED gisterenavond bekent heeft gemaakt dat de Amerikaanse economie voorlopig nog niet. is hersteld van deze crisis...

Daarmee is de manische periode weer even voorbij, nu maar eens kijken of we weer een periode van depressie gaan krijgen. Dalingen gaan meestal heviger en sneller dan stijgingen en ik ben dan ook erg benieuwd wat er de komende dagen gaat gebeuren.

De future is afgelopen nacht door de stijgende bodemlijn en het 76,4% fibo van de totale correctie gezakt en daarmee is het eerste openingsgap van vorige week rond 12450/12400 gesloten. Blijven er nog 2 gaps over om te sluiten, de eerste die we daarbij tegenkomen ligt rond 12050/12000 en ik ga er op dit moment wel vanuit dat wie die ook gaan sluiten. Echter mocht de Dax vandaag toch weer oplopen en boven 12450 sluiten, dan verwacht ik dat de correctie voorbij is en dat we weer omhoog gaan.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »