Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 30 juni 2020 om 09:38

Dax daggrafiek:

Goedemorgen de Dax staat op dit moment op een stand van 12245 en dat is vrijwel gelijk aan de slotstand van gisteren. Ook de Dax blijft op en neer stuiteren binnen de range 12000/12450...

Afgelopen vrijdag werd er 'bearisch engulfing' op de daggrafiek geplaatst, gisteren was dat weer een grote groene 'hammer'. Het laat zien dat kopers en verkopers nog steeds even sterk zijn en dat we tot op heden per saldo geen stap verder komen.

Wel is het de kopende partijen gisteren gelukt om de Dax weer boven de stijgende bodemlijn uit de weekgrafiek te brengen. Volgende stap is het stijgend kanaal, mocht het de kopende partijen lukken om ook hier binnen terug te keren, dan was de uitbraak van eind vorige week een valse en zou er een beweging kunnen komen in tegengestelde richting in dit geval naar de bovenste lijn van het kanaal. Echter zal daarvoor ook de 12450 blijvend moeten worden doorbroken, zolang we daar onder bewegen, blijft het onzeker.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl