Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 8 september 2020 om 09:27

Dax daggrafiek:

Goedemorgen, de Dax future staat op dit moment op een stand van 13150 en dat is zo'n 50 punten hoger als de slotstand van gisteren. De index heeft gisteren opnieuw een hogere bodem weten te plaatsen op de daggrafiek, nu kijken of we ook weer een hogere top gaan krijgen...

Het is men gisteren gelukt om de Dax binnen de wig te houden en daarmee gaan de bewegingen zoals we die afgelopen weken hebben gezien gewoon door. De candle is een lange groene die door zowel de middellijn van de banden als de ema10 is gebroken en dat betekent dat de koers weer boven alle ema's beweegt.

Er ligt nog wel een hobbel op weg naar de bovenste lijn van de wig en dat is de zone 13200/13250, hier zou nog een lagere top kunnen worden geplaatst, maar eerlijk gezegd verwacht ik dat dat we daar wel doorheen zullen breken, de Amerikaanse futures stijgen ook alweer en dat zal de kopende partijen vertrouwen geven denk ik zo. Breken we vandaag door de zone 13200/13250, dan  gaan we naar de zone 13300/13350 en daar boven naar de top van vorige week rond 13450/13470. Krijgen we rond de zone 13200/13250 een lagere top en de Dax zakt terug tot onder 13000, dan was deze opleving slechts een tijdelijke en verwacht ik alsnog een afronding van de stijgende wig.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochted een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »