Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 12 oktober 2020 om 10:07

Dax daggrafiek:

Goedemorgen, de Dax future staat op dit moment op een stand van 13120 en dat is zo'n 70 punten hoger als de slotstand van afgelopen vrijdag. De Dax zal vandaag moeten afrekenen met de kleine stijgende wig om verder omhoog te kunnen...

De dag candle van afgelopen vrijdag is een rode 'hammer', maar kan ook worden gezien als een 'hanging man'. Daar zal vandaag uitsluitsel over moeten komen, een verdere stijging betekent dat de candle van vrijdag een 'hammer' word, bij een daling word het een 'hanging man' en dus een top.

Op dit moment stijgt de future en staat de koers tegen de bovenste lijn van de kleine stijgende wig deze ligt vandaag zo rond 13130/13140, lukt het om deze weerstand vandaag uit te nemen en daar boven te sluiten, dan kan de Dax verder naar de onderste lijn van de stijgende wig uit de weekgrafiek welke we vandaag vinden rond 13170/13200. 

Bij de opening ontstaat er een openingsgap naar de slotstand van afgelopen vrijdag zo rond 13050, dit gap zou nog gesloten kunnen gaan worden de komende uren, de kans hierop word groter als men de index niet door de bovenste lijn van de kleine stijgende wig weet te drukken na de opening.

Bovenstaande  analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whatsapp groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatsapp groep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl