Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 23 november 2020 om 09:18

Dax daggrafiek:

De Dax future staat op dit moment op een stand op een stand van 13211 en dat is zo'n 70 punten hoger als de slotstand van afgelopen vrijdag. De future is vannacht opgelopen naar de weestandszone 13200/13250, krijge we dit keer wel een doorbraak..?

Na een aantal kleine rode candle's is de dag candle van afgelopen vrijdag een groene waarvan de body zijn voorganger overruled en dat maakt het een 'bullisch engulfing'. breekt de index vandaag door de weerstandszone 13200/13250, dan word de candle becestigd als bodempatroon.

Ik heb in de grafiek een driehoek getekend waar de Dax zich de laatste tijd in beweegt, de huidige dag candle breekt er op dit moment aan de bovenkant uit, lukt het men de index hier vandaag ook boven te laten sluiten, dan word de driehoek afgerond als halfmastpatroon, het koersdoel van het patroon ligt op 14450/14500.

Echter, zal de Dax daarvoor wel eerst blijvend door de weerstand van 13250 moeten breken, zolang we daaronder bewegen zit de index in een range en kan er wederom een top worden geplaatst in de zone 13200/13250...

Bovenstaande  analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whatsapp groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatsapp groep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl