Beurspraatje.nl

Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

Welkom op de site Beurspraatje.nl

Column over koersverloop

Het zijn spannende tijden op de financiële markten, de afgelopen weken zijn er al een aantal banken omgevallen en daarnaast moeten Centrale Banken de rentes blijven verhogen in verband met de hoog blijvende inflatie.

Lees meer »

Beurspraatjes Beursnieuws...

Wat gebeurt er allemaal in de wereld wat van invloed kan zijn bij het handelen op de beurs en wat staat ons allemaal te wachten op de financiële markten je leest het elke handelsdag in het Beurspraatje.nl Beursnieuws...

 

Werkeloosheidscijfer VS...

Goedemorgen, de Europese beurzen gaan vrijdag een hogere opening tegemoet, in afwachting van het Amerikaanse banenrapport, en nadat ook de Senaat groen licht gaf voor een verhoging van het Amerikaanse schuldenplafond.

Lees meer »

Volle agenda...

e Europese beurzen gaan donderdag een hogere opening tegemoet, nadat het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden vannacht heeft ingestemd met een verhoging van het schuldenplafond. 

Lees meer »

Lagere opening in aanloop ADP-Banenrapport

Goedemorgen, de Europese beurzen zoals de AEX & Dax gaan woensdag een fors lagere opening tegemoet, waarbij beleggers met de nodig vrees wachten of de deal over een verhoging van het Amerikaanse schuldenplafond ook door het Congres wordt goedgekeurd.

Lees meer »

Weer een Inflatiecijfer VS

Goedemorgen, de Europese beurzen gaan vrijdag een vlakke opening tegemoet, in afwachting van een belangrijk Amerikaans inflatiecijfer vanmiddag en door aanhoudende zorgen over het schuldenplafond in de VS, hoewel het lijkt of op dit vlak wel progressie wordt geboekt.

Lees meer »
Rating: 5 sterren
1 stem

Bovenstaande  analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whatsapp groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatsapp groep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl